Voor het tweede jaar Patrons Chef’s Table!

Zondag 28 januari 2024 organiseert de vriendenclub Les Patrons Cuisiniers een uniek culinair event. In de Beurs van Berlage in Amsterdam serveren de 25 Patrons, goed voor 28 Michelinsterren, ieder afzonderlijk een zesgangenmenu met signatuurgerechten. 144 absolute topgerechten dus, die ze live en telkens aan een andere tafel zullen bereiden.

Bestel direct tickets →
De Patrons Chef’s Table is volledig uitverkocht. Wilt u een plek op de reservelijst? Stuur dan een mail naar info@lespatronscuisiniers.nl

 

Dat betekent: een topdiner, bovenop het intense vuur van de keuken. Het diner wordt afgesloten met een afterparty met dj’s, topcocktails en champagne. Als gast beleeft u het vakmanschap en de warme vriendschap van deze topchefs als nooit tevoren.

Jef Schuur namens de Patrons: “Om met alle vrienden van Les Patrons Cuisiniers zoiets neer te zetten op een absolute prachtlocatie in de Beurs van Berlage is pure magie. Nergens koken zoveel topchefs tegelijk op één avond als tijdens deze Chef’s Table. Dat is absoluut uniek en dat voel je aan alles… De gasten zijn betoverd en alle patrons staat met een glimlach op hun gezicht te werken. Eigenlijk was het plan dat we vorig jaar eenmalig deze Chef’s Table zouden doen, maar het was zó onvergetelijk dat alle Patrons ter plekke besloten dat er een vervolg moest komen.”

Net als tijdens de vorige editie verzorgen de topsommeliers van de patrons bijpassende wijnen. Speciaal voor de gelegenheid selecteren zij unieke jaren op magnum.

Algemene informatie
Start ticketverkoop: Donderdag 19 oktober 2023
Chef’s Table: Zondag 28 januari 2024
Tiijd: 16:00 – 23:00 uur
Locatie: Beurs van Berlage, Amsterdam
Dresscode: Cocktail
Prijs: € 650 per persoon

De Patrons Chef’s Table is volledig uitverkocht. Wilt u een plek op de reservelijst? Stuur dan een mail naar info@lespatronscuisiniers.nl

Bestel direct tickets →