nl / en

LOCATIE Grand Hotel Amrâth Kurhaus, Scheveningen DATUM Zondag 26 januari 2020 AANVANG 16.00 uur KOSTEN € 325 per persoon Bestel direct via onze shop!

Samen genieten is waar het bij Les Patrons Cuisiniers allemaal om draait
Samen genieten is waar het bij Les Patrons allemaal om draait. Maar slechts eenmaal per jaar doen de Patrons dit ook letterlijk sámen, tijdens het Grand Gala des Patrons. De lustrum editie van het Grand Gala vindt plaats op op zondag 26 januari 2020 in het statige Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen.

Kaarten voor dit unieke gastronomische event zijn NU te koop
Tijdens dit unieke gastronomische event stropen alle patrons gezamenlijk de mouwen op om de gasten een in alle opzichten memorabele avond te bezorgen waar niet alleen hun hartstochtelijke liefde en passie voor het vak, maar ook het plezier dat ze eraan beleven, vanaf spat. Kaarten zijn hier te koop!

Bekijk alle ‘behind the scenes’ foto’s van Grand Gala 2019 en 2018
In 2019 vond ons gala plaats in Het Hulstkamp Gebouw in Rotterdam. Het jaar er voor was De Zadelhoff in Breukelen de locatie. Wij selecteerden voor u de mooiste ‘behind the scenes’ foto’s van deze spraakmakende events. Even lekker nagenieten of in de stemming komen dus!