22 CHEFS
1 GEZAMENLIJK DOEL: SAMEN GENIETEN!

Samen genieten is waar het bij Les Patrons allemaal om draait
Maar slechts eenmaal per jaar doen de Patrons dit ook letterlijk sámen, tijdens het Grand Gala des Patrons. Tijdens dit unieke gastronomische event stropen alle patrons gezamenlijk de mouwen op om de gasten een in alle opzichten memorabele avond te bezorgen waar niet alleen hun hartstochtelijke liefde en passie voor het vak, maar ook het plezier dat ze eraan beleven, vanaf spat.

Dit jaar werden de bijna 300 aanwezige gasten met champagne en bites feestelijk onthaald, waarna kon worden genoten van een door de Patrons gezamenlijk bereid 6-gangen diner. Hieraan voorafgaand werd onder een staande ovatie sterrenchef Menno Post van Olivijn in Haarlem geïnaugureerd en uittredend voorzitter Cees Helder tot erelid van het culinaire genootschap benoemd. Tevens werd de nieuwe voorzitter Frank Visser aan het publiek voorgesteld.

Bekijk alle ‘behind the scenes’ foto’s!
In 2019 vond dit exclusieve gala plaats in Het Hulstkamp Gebouw in Rotterdam. Het jaar er voor was De Zadelhoff in Breukelen onze locatie. Wij selecteerden voor u de mooiste ‘behind the scenes’ foto’s van beiden spraakmakende events. Nog even lekker nagenieten dus!