nl / en

Grand Gala des Patrons 2021

Roaring twenties gala Les Patrons Cuisiniers met de voeten in het zand
Maandag 6 september organiseren wij het legendarische jaarlijkse grand gala op een wel heel bijzondere plek: het trendy Beachclub O. bij Hotels van Oranje in Noordwijk. Op stand, maar relaxed en met de voeten in het zand kunnen de gasten een avond lang genieten van eten, drinken en mooie ontmoetingen in de swingende stijl van The Roaring Twenties.

Edwin Vinke keukenchef
De Patrons staan te trappelen om weer aan de slag te kunnen. Edwin Vinke zal dit jaar keukenchef zijn tijdens het grand gala en samen met de 22 andere Patrons het menu koken. 6 september organiseert het culinaire genootschap Les Patrons Cuisiniers haar jaarlijkse grand gala. Het event, met als thema The Roaring Twenties zal dit jaar plaatsvinden in Beachclub O. aan het Noordwijkse strand. Edwin Vinke zal als keukenchef koken en leiding geven aan de unieke sterrenbrigade van 22 andere patrons. Zij zullen de gasten verrassen en verwennen met unieke gerechten in een schitterende setting.

Bestel tickets via onze shop!

Bekijk alle ‘behind the scenes’ foto’s van Grand Gala 2020
In 2020 vond de Lustrum editie van ons Grand Gala plaats in het statige Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen. Wij selecteerden voor u de mooiste ‘behind the scenes’ foto’s van deze spraakmakende avond. Even lekker nagenieten of in de stemming komen dus!