Un voyage culinaire et spectaculaire!

Een gastronomische vakantie in eigen land? Verblijf op de mooiste locaties, dineer en lunch op hoogstaand niveau en reis de prachtigste regionale routes voorgesteld door de chef van bestemming. Tijdens deze reis ontdekt u de geheime plekjes van de chefs.

7 Patron Hotels, 7 Routes, 7 Regio’s

Onder onze 22 Patrons, gaat bij 7 van hen, de gastronomische beleving verder dan de presentatie aan tafel. Daar kunt u namelijk op hetzelfde hoogstaande niveau verblijven, temidden van Nationaalparken en ander regionaal schoon. De 7 (boutique) hotels met hun unieke ligging in de prachtige uithoeken van Nederland, bieden u, als gastronomie liefhebber, een ‘once in a lifetime’ vakantie in eigen land. Deze ‘gastronomische tour’ is door de 7 Patrons zorgvuldig vormgegeven. Zo reist u de route zoals voorgesteld door de chef waar u naar afreist en bezoekt u highlights die in relatie staan tot het restaurant van bestemming, waarna u met alle egards ontvangen wordt en u zich kunt opmaken voor een verblijf die u zich nog lang zult herinneren.

Locaties en bezienswaardigheden

Nederland op zijn puurst en best: Varen in Giethoorn, wanneer u De Lindenhof ** aandoet, wadlopen tijdens het verblijf bij Bij Jef* op Texel of dineren met uitzicht op de Maas na de afdaling naar Valuas*, behoren tot één van de vele mogelijkheden. Wanneer u de vakantie op culinair vlak nóg meer wilt verrijken, kunt u onderweg één van de andere 15 Patrons Cuisiniers aandoen voor een kennismaking of culinaire lunchbeleving.

Uw route, onze service

U bepaalt de lengte en de invulling van uw vakantie; de route waar uw culinaire hart een sprongetje van maakt. Niets is vastomlijnd. Plan uw eigen tour of vraag onze servicepartner om kosteloze ondersteuning.

Les Patrons & Hotels

Regio
  • Alle Patrons
  • Noord-Nederland
  • Midden-Nederland
  • Zuid-Nederland
  • Bangkok