Les Patrons Cuisiniers

…delen warmte en waardering
Les Patrons Cuisiniers vormen een gedreven vriendenclub. Een gastronomische familie met een stamboom die zich vertakt door heel Nederland, dwars door regio’s, generaties en achtergronden. Verbonden in de liefde voor kwaliteit en ambacht, gezamenlijk onderweg op een reis naar de ultieme smaken. Samen overleefden wij crises, vierden we hoogtepunten, namen we afscheid van dierbare collega’s en verwelkomden we nieuw talent. Onze banden zijn door de jaren gesmeed, op basis van waardering, vertrouwen en plezier. Juist in de tijden dat contacten vluchtiger zijn en vaak via een scherm verlopen, zoeken wij elkaar op om gezamenlijk te ondernemen, ontwikkelen en onze gasten te verrassen. Met warmte en vertrouwen en oprechte interesse in elkaars visie en vermogen.

…gunnen en geven
Les Patrons Cuisiniers zijn gedreven door ambacht, verenigd in de zoektocht naar smaak. Wij weten dat we alleen misschien sneller gaan, maar dat we samen verder komen. Delen is vermenigvuldigen. Dat doen we door kennis uit te wisselen, gezamenlijke arrangementen te organiseren en door elkaar successen te gunnen en groter te maken. De som van Les Patrons Cuisiniers is groter dan het geheel der delen. We zijn een team dat van gezamenlijk groeit door kijkjes in elkaars keuken. Op het gebied van smaak, maar ook als het gaat over ondernemerschap en de kansen en uitdagingen die dat biedt.

Wij delen op basis van vertrouwen en geven wat we hebben omdat we elkaar alles gunnen. Of het nou gaat om leveranciers, evenementen of ideeën: ons netwerk en onze kennis delen we graag. Kwaliteit werkt aanstekelijk. En dat is helemaal in lijn met de oprichters van Les Patrons Cuisiniers die de organisatie ooit startten vanuit de gedachte de Nederlandse gastronomie te verrijken, versterken en verdiepen.

… zijn selectief
Les Patrons Cuisiniers zijn kieskeurig. Zij zoeken altijd naar de beste producten en de grootste talenten. Daarom zijn ze zorgvuldig in hun selectie van nieuwe Patrons. Het lidmaatschap van Les Patrons Cuisiniers is een bevestiging van kwaliteit, plezier, vriendschap en vertrouwen. Wie welkom wordt geheten, weet dat hij of zij aansluit bij een vriendenclub met een groot hart en een hoge gunfactor. De ervaren Patrons denken mee met de jonge honden die aan het begin van hun avontuur staan en de jonge leden brengen een heel nieuwe kijk mee op het ambacht en de gasten van morgen. Samen brengen wij de gastronomie verder door elkaar te voeden met onze kennis, kunde en klasse.

… dragen bij
Les Patrons Cuisiniers kijken verder. Daarom dragen we graag bij aan bijvoorbeeld het jaarlijkse borstkankergala. Daar zetten we belangeloos onze talenten in om een klein steentje bij te dragen. Het geeft een gevoel van voldoening en dankbaarheid onze talenten in te kunnen zetten voor het goede doel. Dat doen we vanzelfsprekend, dat doen we graag, dat doen we samen.