25 | 04 | 23

Patron Martin Kruithof viert drie decennia kwaliteit en beleving

Ook een dertigjarig jubileum voor De Lindenhof**!

Een andere jubilaris (naast Edwin Vinke) bevindt zich in Giethoorn. Patron cuisinier Martin Kruithof startte hier in het het voorjaar van 1993 De Lindenhof met zijn partner Marjan. Het werd een succesverhaal zonder weerga, waarbij niet alleen het niveau van de keuken steeds indrukwekkender werd, ook de beleving rondom De Lindenhof groeide mee.

30jaar Lindenhof_banner 1

De inspiratie voor zijn keuken die Martin uit de omgeving put staat centraal. Van boottochten over het water van Nationaal Park Weerribben-Wierden met Martin als kapitein, tot de rijke moestuin, de Engelse tuin en de lodges en chef’s cottage; het draait om de rijke omgeving als brandstof voor inspiratie en grondstof voor deze topkeuken. Alles in het teken van kwaliteit, beleving en respect voor de natuur waarmee Martin iedere dag in zijn keuken werkt.

30jaar Lindenhof_banner 2

30 jaar signatuurgerechten

De Lindenhof is, kortom, uitgegroeid tot een paradijs, waar Martin en Marjan zelf ook nog iedere dag inspiratie vinden. Marjan: “We zijn dankbaar dat we een unieke plek hebben kunnen creëren waar onze gasten, maar ook wijzelf, dagelijks van kunnen genieten.” Martin, die dag en nacht in de weer is, in en rondom het restaurant, geeft te kennen: “Een gast komt hier om op te laden in comfort, luxe en de iconische, natuurrijke omgeving én om zich gastronomisch te laten verrijken. Dat verzorgen wij graag met veel passie en toewijding. Elke dag weer.”

De Lindenhof viert haar indrukwekkende jubileum met een gastronomische verrassingslunch, opgebouwd rond signatuurgerechten van De Lindenhof van de afgelopen 30 jaar.