‘In een split second iets verrassends bedenken vind ik het allerleukst’ André van Doorn
KASTEEL HEEMSTEDE
Patron Cuisinier sinds 2003
Reserveren

André van Doorn KASTEEL HEEMSTEDE

Gerecht 1
Bekijk foto
Gerecht 3
Bekijk foto
Gerecht 2
Bekijk foto

‘Ik kan eindelijk de puntjes op de i gaan zetten’

Op het hoogste mikken, bij SVH meesterkok André van Doorn (1956), opgegroeid in een gezin van elf kinderen in de Utrechtse gemeente Houten, begon dit al vroeg. Op de anderhalf jaar in Alain Senderens driesterrenzaak L’Archestrate in Parijs na, vervult hij tot 2001 verschillende topfuncties bij het met een ster bekroonde De Hoefslag in Bosch en Duin. Voordat hij 2002 als patron cuisinier zijn intrek in Kasteel Heemstede in Houten neemt, werkt hij nog enkele maanden als hofkok voor Koningin Beatrix. In die hoedanigheid verzorgt hij onder meer de bruiloftslunch tijdens het huwelijk van Prins Willem-Alexander en Maxima. De kroon op zijn werk volgt als slechts een jaar na opening Kasteel Heemstede een Michelinster ontvangt. André van Doorn is sinds 2003 lid van Les Patrons Cuisiniers.

Lees meer
Reserveren

Algemene Informatie KASTEEL HEEMSTEDE

Patron Cuisinier André van Doorn
Sous-chef Jeroen van Woudenberg
Maître d’hotel Marlies Rood
Sommelier Jasmijn van Ramshorst
Michelin 1 ster
Gault&Millau 17 punten
Lekker Nummer 35
Onderscheiding SVH Meesterkok
Menuprijzen Vanaf € 47,50 
Adres

Heemsteedseweg 20
3992 LS Houten
+31(0)30 2722207
info@restaurant-kasteelheemstede.nl
restaurant-kasteelheemstede.nl

Openingstijden
Lunch: di t/m za 12.00-14.30  
Diner: di t/m za 18.00-21.30

Op zondag en maandag is het Kasteel exclusief te reserveren vanaf 15 personen