nl / en
De energie van mijn gasten en personeel betekent alles voor mij Dennis Huwaë
Daalder
Patron Cuisinier sinds 2020
Reserveren

Dennis Huwaë Daalder

Bord 1
Bekijk foto
Bord 2
Bekijk foto
Bord 3
Bekijk foto

Dennis Huwaë
Voor Dennis Huwaë (1983), sinds 2016 patron cuisinier van Daalder in Amsterdam, gaan eten en saamhorigheid hand in hand. Dankzij de Belgische sterrenchef Guy van Cauteren ontdekte hij al vroeg het verschil tussen een kok en een chef en koos hij zijn pad. Een belofte aan zijn veel te vroeg overleden vader zorgde ervoor dat Dennis daar nooit vanaf week. Jarenlang fietste hij in het holst van de nacht van Zaandam naar Amsterdam, waar hij zich van de ontbijtservice in Hotel Okura opwerkte naar de sterrenkeukens van Ciel Bleu, ’t Brouwerskolkje en & samhoud places. In Daalder scoort GaultMillau’s talentvol chef van 2018 hoge ogen met zijn sterwaardige gerechten in een ontspannen omgeving.

Algemene Informatie Daalder

Patron Cuisinier Dennis Huwaë
Keukenchef Luca Chemelli
Sous-chef Arjan Steendam
Sommelier Edwin Eccles
Restaurant Manager Jessika Theysen
Gault&Millau 16 punten
Menuprijzen Vanaf € 37,50
Adres

Restaurant Daalder
Lindengracht 90
1015 KK Amsterdam
+31 (0)20 624 8864
info@daalderamsterdam.nl
www.daalderamsterdam.nl

U kunt blijven genieten van Daalder Thuis. Iedere week een nieuwe menu welke u kunt afhalen bij Restaurant Daalder. U kunt via de website van Daalder Thuis uw gerechten bestellen.

Openingstijden
Lunch: vr t/m ma 12.00-14.00
Diner: do t/m zo 18.30-21.30