nl / en
‘ik zie het als een sport om mensen na een vijftiengangendiner fit van tafel te laten gaan' Edwin Vinke
DE KROMME WATERGANG
Patron Cuisinier sinds 2005
Reserveren

Edwin Vinke DE KROMME WATERGANG

Gerecht 1
Bekijk foto
Gerecht 3
Bekijk foto
Gerecht 2
Bekijk foto

‘Ik doe het niet voor boekjes en lijstjes’

Edwin Vinke (1967) is al drieëntwintig jaar patron cuisinier van De Kromme Watergang in Hoofdplaat. Het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant vertelt het verhaal van de hartstochtelijke liefde van een chef voor zijn geboortegrond, maar ook van zijn nimmer aflatende zoektocht naar zo gezond mogelijke gerechten. Het succes is Vinke niet aan komen waaien. Aan de eerste ster in 2005 gaan jaren van ploeteren vooraf, maar daarna gaat het hard. In 2008 wordt Vinke geïnaugureerd tot SVH Meesterkok. In 2011 roept Gault Millau hem uit tot chef van het jaar en ontvangt hij tevens zijn tweede Michelinster. Edwin Vinke is sinds 2005 lid van Les Patrons Cuisiniers.

Lees meer
Reserveren

Algemene Informatie DE KROMME WATERGANG

Patron Cuisinier Edwin Vinke
Gastvrouw Blanche Vinke
Keukenchef Tom Vinke
Maître d’hotel / Sommelier Mike Dooms
Michelin 2 sterren
Gault&Millau 18 punten
Lekker Nummer 19
Onderscheiding SVH Meesterkok
Overnachtingsmogelijkheid 4 suites 
Menuprijzen Vanaf € 52,50
Adres

Slijkplaat 6
4513 KK Hoofdplaat
+31 (0)117 348696
info@krommewatergang.nl
krommewatergang.nl

Openingstijden
Lunch: wo t/m zo 12.00-14.30
Diner: wo t/m zo 18.30-21.30