‘valuas is een levenswijze’
Reserveren
Eric Swaghoven VALUAS
‘Valuas is een levenswijze’
SVH Meesterkok Eric Swaghoven (1969) groeit op in een Limburgse horecafamilie. Zijn vader ziet zijn zoons liever niet in zijn voetsporen treden en zo gaat de koksschool aan Erics neus voorbij. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Na diverse buitenlandse stages belandt hij in 1992 alsnog in de keuken van het familiebedrijf. Sinds 1998 is hij Patron Cuisinier van Valuas in Venlo dat hij in 2006 met zijn modern-Franse cuisine naar een Michelinster kookt. Eric Swaghoven is sinds 2006 lid van Les Patrons Cuisiniers.
Algemene Informatie VALUAS
Patron Cuisinier
Eric Swaghoven
Keukenchef
John Klerken
Maître d’hotel
Tiago Pinto / Koen van Agt
Michelin
1 ster
Gault&Millau
15,5 punten
Lekker
Nummer 49
Onderscheiding
SVH Meesterkok
Overnachtingsmogelijkheid
13 suites
Menuprijzen
Vanaf € 40
Bib Gourmand
Brasserie Valuas
Adres
Valuas
St. Urbanusweg 11
5914 CA Venlo
+31 (0)77 3541141
info@valuas-hr.nl
valuas-hr.nl
U kunt nog steeds terecht bij Valuas Catering voor heerlijke gerechten voor thuis.
Openingstijden
Restaurant Valuas
(1 Michelinster)
Lunch: ma t/m za 12.00-15.00
Diner: ma t/m za 18.00-22.00
La Vie
(Bib Gourmand)
Ma t/m za 11.00-22.00
Hotel
Elke dag geopend
Maasbar
Elke dag 11.00-24.00
Restaurant Valuas
(1 Michelinster)
Lunch: ma t/m za 12.00-15.00
Diner: ma t/m za 18.00-22.00
La Vie
(Bib Gourmand)
Ma t/m za 11.00-22.00
Hotel
Elke dag geopend
Maasbar
Elke dag 11.00-24.00