‘valuas is een levenswijze’ Eric Swaghoven
VALUAS
Patron Cuisinier sinds 2006
Reserveren

Eric Swaghoven VALUAS

Gerecht 1
Bekijk foto
Gerecht 3
Bekijk foto
Gerecht 2
Bekijk foto

‘Valuas is een levenswijze’

SVH Meesterkok Eric Swaghoven (1969) groeit op in een Limburgse horecafamilie. Zijn vader ziet zijn zoons liever niet in zijn voetsporen treden en zo gaat de koksschool aan Erics neus voorbij. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Na diverse buitenlandse stages belandt hij in 1992 alsnog in de keuken van het familiebedrijf. Sinds 1998 is hij Patron Cuisinier van Valuas in Venlo dat hij in 2006 met zijn modern-Franse cuisine naar een Michelinster kookt. Eric Swaghoven is sinds 2006 lid van Les Patrons Cuisiniers.

Lees meer
Reserveren

Algemene Informatie VALUAS

Patron Cuisinier Eric Swaghoven
Keukenchef John Klerken
Maître d’hotel Tiago Pinto / Koen van Agt
Michelin 1 ster
Gault&Millau 15,5 punten
Lekker Nummer 47
Onderscheiding SVH Meesterkok
Overnachtingsmogelijkheid 17 kamers
Menuprijzen Vanaf € 32
Bib Gourmand Brasserie Valuas
Adres

St. Urbanusweg 11
5914 CA Venlo
+31 (0)77 3541141
info@valuas-hr.nl
valuas-hr.nl

Openingstijden
Restaurant Valuas
(1 Michelinster)
Lunch: ma, di, do, vr en za 12.00-15.00
Diner: ma, di, do, vr en za 18.00-22.00
 
Brasserie Valuas
(Bib Gourmand)
Ma, di, do, vr en za 11.00-22.00

Hotel
Ma t/m za

Maasbar
Ma t/m za 11.00-24.00