'er is voor mij niets mooiers dan die pannen vasthouden. de swarte ruijter is het leukste dat er is'
Reserveren
Erik de Mönnink De Swarte Ruijter
‘ER IS VOOR MIJ NIETS MOOIERS DAN DIE PANNEN VASTHOUDEN’
De Sallandse Holterberg mag slechts 73 meter hoog zijn, de ambities van Erik de Mönnink (1970), sinds 2006 patron cuisinier van hotel/restaurant De Swarte Ruijter in Holten, reiken tot de hemel. Cas Spijkers onstuitbare discipel die niets liever dan eigenaar-chef of SVH Meesterkok wilde worden, werd uiteindelijk beide. Twee jaar geleden mocht Erik de Mönnink tevens een Michelinster achter zijn naam zetten. Erik de Mönnink is lid van Les Patron Cuisiniers sinds 2018.
Algemene Informatie De Swarte Ruijter
Patron Cuisinier
Erik de Mönnink
Gastvrouw
Esther de Mönnink
Michelin
1 ster
Gault&Millau
15 punten
Lekker
Nummer 92
Onderscheidingen
SVH Meesterkok
Overnachtingsmogelijkheid
10 hotelkamers
Menuprijzen
Vanaf € 45
Openingstijden
Lunch: dinsdag tot en met zondag
Diner: dinsdag tot en met zondag
Lunch: dinsdag tot en met zondag
Diner: dinsdag tot en met zondag