“De drang naar perfectie voert de boventoon in alles wat we doen”
Reserveren
Jos Grootscholten PERCEEL
Bekijk foto
Bekijk foto
Bekijk foto
Bekijk foto
De kracht van eenvoud
“Als chef ben ik continu bezig met vernieuwing. Ik creëer diepgang door verfijning. We koken steeds minimalistischer door meer aandacht te besteden aan minder ingrediënten. De drang naar perfectie voert de boventoon in alles wat we doen. Vakmanschap en passie ontmoeten elkaar op onze borden.”
Algemene Informatie PERCEEL
Patron Cuisinier
Jos Grootscholten
Gastvrouw
Sharon Tettero
Michelin
1 ster
Gault&Millau
16,5 punten
Lekker
Nummer 65
Onderscheiding
Jonge Topchef van het Jaar 2013
Menuprijzen
Diner vanaf € 125
Adres
Dorpsstraat 3
2902 BC Capelle aan den IJssel
+31 (0)10 2271922
info@restaurantperceel.nl
restaurantperceel.nl
Openingstijden
Lunch: do t/m vr en zo 12.00-14.00
Diner: do t/m zo 18.30-21.00
Maandag, dinsdag en woensdag op aanvraag geopend
Lunch: do t/m vr en zo 12.00-14.00
Diner: do t/m zo 18.30-21.00
Maandag, dinsdag en woensdag op aanvraag geopend