nl / en
‘Terugkerende gasten, daar word ik nou écht gelukkig van’ Jos Grootscholten
PERCEEL
Patron Cuisinier sinds 2014
Reserveren

Jos Grootscholten PERCEEL

Gerecht 1
Bekijk foto
Gerecht 3
Bekijk foto
Gerecht 2
Bekijk foto

‘Dat het zo snel zou gaan had ik in mijn stoutste dromen niet durven bedenken’

Faalangst heeft Jos Grootscholten (1984), die tot op zijn zestiende het op hoogste niveau heeft geturnd, nooit gehad. Dat is maar goed ook, want als jong broekie moet hij zich al staande houden tussen de zeer geroutineerde brigades van sterrenzaken als Beluga in Maastricht, Calla’s in Den Haag en Vermeer in Amsterdam. Zijn leertijd sluit hij spectaculair af met stages bij de toonaangevende topzaken Restaurante Martin Berasategui in San Sebastian en René Redzepi’s Noma in Kopenhagen. Sinds 2010 is hij patron cuisinier van Perceel in het Oude Raadhuis van Capelle aan den IJssel, waarvoor bij binnen zestien maanden een ster kreeg uitgereikt. In 2013 wordt Grootscholten door Gault Millau uitgeroepen tot belofte van het jaar. Jos Grootscholen is sinds 2014 lid van Les Patrons Cuisiniers.

Lees meer
Reserveren

Algemene Informatie PERCEEL

Patron Cuisinier Jos Grootscholten
Gastvrouw Sharon Tettero
Sous-chef Bas de Vries
Sommelier Duco van Leeuwen
Michelin 1 ster
Gault&Millau 16,5 punten
Lekker Nummer 63
Overnachtingsmogelijkheid Op steenworp afstand van B&B De Oude Kern
Menuprijzen Vanaf € 39,50 
Adres

Dorpsstraat 3
2902 BC Capelle aan den IJssel
+31 (0)10  2271922
info@restaurantperceel.nl
restaurantperceel.nl

Openingstijden
Lunch: wo t/m vr en zo 12.00-14.00
Diner: wo t/m zo 18.30-21.00