‘De komende jaren gaan we erop en erover’ Lars van Galen
Patron Cuisinier sinds 2015
Reserveren
Lees verder

Lars van Galen ’T LANSINK

Gerecht 1
Bekijk foto
Gerecht 3
Bekijk foto
Gerecht 2
Bekijk foto

‘Je zou denken dat het wel genoeg is zo,
maar het smaakt alleen maar naar meer.’

Lars van Galen (1978) is Michelin chef, Meesterkok, winnaar van de Gouden Koksmuts, winnaar van de Prix Taittinger Benelux en Prix Taittinger Culinaire International. Het was de opmaat naar één ding: zijn eigen zaak. In 2012 is het zover, hij wordt patron cuisinier van Tuindorphotel & Restaurant t’ Lansink in Hengelo. Sinds 2015 is Lars van Galen lid van Les Patrons Cuisiniers.

HOTEL ’T LANSINK

‘We hebben een vliegende start gehad. Het Twentse land is niet heel groot en ik was van het ene op het andere moment die gast die én die wedstrijd gewonnen had én een ster had. Dat praatte een stuk makkelijker bij de bank en was lekker voor de naamsbekendheid, want anders moet je flink je best doen om ook door de rest van het land gezien te worden. De ster in 2013 was de kroon op al ons harde werk. De komende jaren gaan we erop en erover.’

SIGNATURE

‘We zitten op een heel bijzondere locatie in een monumentaal pand. Mijn Frans-Nederlands georiënteerde kookstijl met veel internationale accenten past heel goed bij onze uitstraling. We koken met veel oog voor detail en met de mooiste streekproducten.’

TOEKOMST

‘Ik heb alles gewonnen wat ik wilde winnen: ik ben SVH Meesterkok geworden, we hebben een ster, een prachtige zaak die onlangs nog het predicaat hofleverancier gekregen heeft, we hebben een foodtruck en sinds kort ook een frites-boutique. Je zou denken dat het wel genoeg is zo, maar dit smaakt alleen maar naar meer.’

PATRONS

‘Een hele gave vriendenclub waar ook oud-chefs van mij bij zitten. Mensen met wie ik kan sparren en enorm veel van kan opsteken. We hebben heel veel raakvlakken, als chefs en als ondernemers.’

Reserveren

Algemene Informatie ’T LANSINK

Patron Cuisinier Lars van Galen
Maître d’hotel Tom Isik
Sommelier Marleen Kuipers
Michelin 1 ster
Gault Millau 15 punten 
Lekker Nummer 65
Onderscheiding SVH Meesterkok
Overnachtingsmogelijkheid 25 kamers en suites
Menuprijzen  Vanaf € 60
Adres

C.T. Storkstraat 18
7553 AR Hengelo
+31 (0)74 2910066
info@hotellansink.nl
hotellansink.nl

Openingstijden
Lunch: maandag t/m donderdag 12.00-14.30
Diner: Maandag t/m zaterdag 18.00-21.30 en zondag 17.00-20.00