‘mijn stijl is loeistrak en modern met veel verfijning’ Marcel van der Kleijn
CALLA’S
Patron Cuisinier sinds 2008
Reserveren

Marcel van der Kleijn CALLA’S

Gerecht 1
Bekijk foto
Gerecht 3
Bekijk foto
Gerecht 2
Bekijk foto

‘Misschien begin ik nog wel iets nieuws’

Marcel van der Kleijn (1967), geboren in het Zeeuwse St. Philipsland, staat aan het roer van een onderneming die op dit moment drie florerende restaurants telt, waarvan één met een Michelinster en één met een Bib Gourmand. In maart komt daar nog een vierde zaak bij. Het vak leerde hij in sterrenzaken als Chagall in Leidschendam en ’t Koetshuis in Rhenen. Na chefsfuncties bij Corona op het Binnenhof en bij Hotel des Indes opent Van der Kleijn in 1997 zijn eigen restaurant, Calla’s, eveneens in Den Haag. In 2002 ontvangt hij hiervoor een Michelinster. Marcel van der Kleijn is sinds 2008 lid van Les Patrons Cuisiniers.

Lees meer
Reserveren

Algemene Informatie CALLA’S

Patron Cuisinier Marcel van der Kleijn
Chef de Cuisine Ronald van Roon
Sous-chef Jeroen Stok
Gastvrouw / Sommelier Bianca Fellinger
Michelin 1 ster
Gault&Millau 15 punten
Lekker Nummer 22
Menuprijzen  Vanaf € 39,50
Bib Gourmand Restaurant Oogst
Adres

Laan van Roos en Doorn 51A
2514 BC Den Haag
+31 (0)70  3455866
info@restaurantcallas.nl
restaurantcallas.nl

Openingstijden
Calla's (1 Michelinster)
Lunch: di t/m vr 12.00-14.00
Diner: di t/m za 18.30-22.00

Restaurant Oogst (Bib Gourmand)
Lunch: di t/m za12.00-14.00
Diner: di t/m za 18.00-22.00