nl / en
‘mijn grootste drive is dat ik mensen wil verwennen’ René Brienen
BRIENEN AAN DE MAAS
Patron Cuisinier sinds 1999
Reserveren

René Brienen BRIENEN AAN DE MAAS

Gerecht 1
Bekijk foto
Gerecht 3
Bekijk foto
Gerecht 2
Bekijk foto

‘Deze plek is zó godvernakend mooi’

Bijna was de uit St. Anthonis afkomstige SVH Meesterkok René Brienen (1963) een ander soort restaurateur geworden, namelijk één die oude gebouwen renoveert. Dankzij inmenging van iemand die destijds al zag waar zijn werkelijke talenten lagen, koos hij gelukkig toch voor het koksvak. De kneepjes van het vak worden hem bijgebracht door Hans Snijders op het met een ster bekroonde Château Neercanne. In 1999 kookt Brienen zijn eigen restaurant Onder de Boompjes in Overloon naar een Michelinster, zo ook het nieuwe Onder de Boompjes in Kasteeltje Hattem in Roermond. Sinds 2005 is hij patron cuisinier van Brienen aan de Maas in het Limburgse Well waar sinds 2007 een Michelinster straalt. Rene Brienen is sinds 1999 lid van Les Patrons Cuisiniers.

Lees meer
Reserveren

Algemene Informatie BRIENEN AAN DE MAAS

Patron Cuisinier René Brienen
Sommelier / Gastvrouw Marja Brienen
Sous-chef Roos Cornelissen
Michelin 1 ster
Gault&Millau 15.5 punten
Lekker Nummer 68
Onderscheiding SVH Meesterkok
Menuprijzen Vanaf € 42,50
Adres

Grotestraat 11
5855 AK Well (L)
+31 (0)478 501967
info@renebrienen.nl
renebrienen.nl

Openingstijden
Lunch: wo t/m zo 12.00-15.00
Diner: wo t/m zo 18.00-21.30