Als ik een spelletje speel doe ik dat om te winnen. Dat is ook mijn instelling in de keuken
Reserveren
Ronald van Roon CALLA’S
Ronald van Roon
Ronald van Roon (1985) groeit op in het landelijke Barendrecht. Zijn opa bezorgt hem zijn eerste baantje in de keuken, maar als Ronald bij Kasteel van Rhoon fine dining ontdekt, schroeft hij direct zijn ambities op. Na het voltooien van de koksopleiding werkt hij in gerenommeerde zaken in binnen- en buitenland. In 2007 kiest hij voor sterrenzaak Calla’s in Den Haag en acht jaar later wordt hij mede-eigenaar. De Michelinster die hier al achttien jaar straalt staat sinds 2017 achter zijn naam.
Algemene Informatie CALLA’S
Patron Cuisinier
Ronald van Roon
Gastvrouw
Bianca Fellinger
Sous-chef
Carlos Dangel
Sommelier
Klaartje Hinten
Michelin
1 Ster
Gault&Millau
15 punten
Lekker
Nummer 35
Menuprijzen
Vanaf € 42,50
Adres
Laan van Roos en Doorn 51A
2514 BC Den Haag
+31 (0)70 3455866
info@restaurantcallas.nl
restaurantcallas.nl
Openingstijden
Lunch: di t/m vr 12.00-14.00
Dinner: di t/m za 18.30-22.00
Lunch: di t/m vr 12.00-14.00
Dinner: di t/m za 18.30-22.00